0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

KOMIČNA SITUACIJA U HOLANDIJI: Trener Den Haga nije razumeo šta ga je novinar pitao, pa počeo da priča o ženi i problemima u kući! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 13:02

Den Hag trenutno igra u drugoj holandskoj ligi, a cilj je jasan – povratak u elitu.

Na klupi holandske lige trenutno sedi Đovani Franken, koji je tu na ‘ privremenom zadatku’, a sada je uspeo da nasmeje čitavu zemlju, pošto nije razumeo jedno pitanje novinara.

Tokom jednog intervjua, novinar ga je upitao za interne probleme, aludirajući na odlazak Ruda Broda, prvog trenera.

Pošto nije lepo razumeo pitanje, Franken je otvorio dušu pa počeo da priča o privatnim problemima.

– Interni problemi… Dugo smo zajedno. I supruga me pita jesam li srećan kod kuće. Da, imamo problema, ali o tome ću s njom da razgovaram, otvoreni smo po tom pitanju – rekao je Franken.

Isečak iz intervjua pušten je na televiziji, a u studiju su ljudi popadali od smeha. Novinaru nije dugo trebalo da shvati da Franken nije razumeo pitanje, pa je detaljnije pojasnio šta je hteo da ga pita.

– Treneri se zapošljavaju da bi im se dao otkaz. To je deo našeg života. Nadaš se da će da traje što je moguće duže, ali otkazi su sastavni deo ovog posla – odgovorio je Franken.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter