0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

KECMANOVIĆ OVE GODINE IGRA NEVEROVATNO: Pao još jedan rival iz deset najboljih, Miša može daleko u Majamiju! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 22:11

Srpski teniser nastavlja da briljira!

Srpski teniser Miomir Kecmanović upisao je još jedan veliki trijumf,  a ovaj put je savladan deveti teniser sveta Feliks Ože-Alijasim u dva seta, a rezultat po setovima bio je 6:4, 6:2. Meč je trajao nešto preko sat i po vremena, a Kecmanović ni u jednom momentu nije delovao kao lošiji rival.

Momak rođen pre 23 godine je solidno započeo meč. Već u prvom gemu pretio je sa dve vezane brejk prilike ali ih nije iskoristio. Srbin je na brejk morao čekati sve do sedmog gema kada je nakon velike borbe oduzeo servis rivalu. Potom se u svom narednom servis gemu susreo sa pet brejk lopti, ali nije dozvolio da mu Ože oduzme servis i priveo je prvi set kraju.

Drugi set je bio daleko lakši. Kecmanović je već na početku oduzeo servis Feliksu bez izgubljenog poena, i tako ga ubacio u kontra-ritam. Bez većih problema je uzimao svoje servis gemove, da bi ponovo brejk bez izgubljenog poena uzeo u petom gemu. Potom je samo rutinirao meč.

Nakon Matea Beretinija u Indijan Velsu ovo je drugi veliki skalp Miši Kecmanoviću u svega par nedelja, srpski teniser igra neverovatno ove godine, a u narednoj rundi ga čeka bolji iz duela koji igraju Albert Ramos-Vinjolas i Sebastijan Korda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter