0
Ostali sportovi

FOTO: Mega Promotion System

KAKAV ĆE OVO BITI SPEKTAKL: Srpski MMA borci spremni za ‘rat’ u kavezu, Marko Bojković ponovo priredio šou! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 10:53

U Zaboku pored Zagreba, održano je merenje pred predstojeći FNC5, MMA spektakl koji će se održati 26. marta, a na kojem će učestvovati veličanstvenih 5 boraca iz Srbije.

Gledaoce FNC5 očekuje bogat fight card od 10 borbi, a gotovo polovinu mečeva čine borci iz Srbije. Matija Bosančić i Djordje Bukvić iz „Unity Fight tima“, Denis Jurakić i Marko Bojković iz borilačke akademije „Ahilej“, ali i Aleksandar Janković iz Fight Company tima.

Srpski borac Aleksandar Janković u comain eventu, dočekuje hrvatskog borca Ivicu Truščeka u kategoriji do 75kg iz American Top tima.

Matiju Bosančića borca iz Unity Fight tima u oktagonu u srednjoj kategoriji očekuje Italijan Raffaele Stroppa, dok će  Djordje Bukvić u velteru imati priliku da porazi Pleurata Smajlija iz hrvatskog ATT-a.

MMA borac iz borilačke akademije Ahilej, Denis Jurakić u pero kategoriji ide na dvadestšestogodišnjeg Italijana Simone Danna, dok će njegov klubski kolega, dvadesetogodišnji Marko Bojković pokušati da izdejstvuje treću pobedu bez poraza, protiv Gruzijca Luke Giorgadzea.

Inače Marko Bojković je u svom maniru zabavio publiku, odgovarajući na provokacije svog rivala iz Gruzije tokom kontrolnog merenja, pa ni ovoga puta nije ostao dužan svom rivalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter