1
Košarka

(190902) -- FOSHAN, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia greet fans after the group D match between Serbia and the Philippines at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 2, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

JOKIĆ SUROVO ISKREN U VEZI NACIONALNOG DRESA: „Ne razmišljam o reprezentaciji, zaboravio sam datum kad Pešić dolazi“!

Objavljeno: 26.03.22 u 16:09

Centar ističe da je trenutno fokusiran samo na sadašnjost!

Košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić, pričao je za Glas Amerike o brojnim aktuelnim temema vezanih za samu NBA ligu, ali i onome što verovatno najviše fanova sa ovih prosora zanima, njeg stav po pitanju reprezentacije ovog leta kada Srbiju očekuje Evropsko prvenstvo, a kako Džoker ističe, o njoj će razmišljati kada dođe vreme.

„Daleko je Evrobasket. Ne razmišljam o tim stvarima uopšte, o reprezentaciji sada. Pokušavam da se fokusiram na ono što je aktuelno sada. Kada dođe vreme za reprezentaciju – razmišljaću o tome“, istakao je Jokić.

Nadovezao se takođe na dolazak Svetislava Pešića i Dragana Tarlaća u SAD.

– Najavili su mi se, sad sam, da budem iskren, zaboravio datum… Tarlać, koji je moj, da kažem Mačvanin, iz Riđice blizu Sombora, najavili su se i radujem se njihovom dolasku.

(190912) — DONGGUAN, Sept. 12, 2019 (Xinhua) — Nikola Jokic of Serbia reacts during the classification games 5-8 between the United States and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China’s Guangdong Province, Sept. 12, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

U ovom intervjuu se popularni Džoker dotakao i priče oko MVP nagrade.

„Ne pratim (te priče). To se samo dešava, nuspojava onoga što se događa na parketu. Meni je drago što se nisam opustio, što sam i dalje u dobroj formi. Sada, da li je to 27 ili 24 poena po utakmici, sve to može da se promeni. Drago mi je što se osećam dobro i što svoju ekipu vodim na najbolji mogući način, što se osećam dobro.“

Jokić je već u nekoliko navrata odbijao poziv da igra za dres nacionalne selekcije, prvi put je to bilo još 2017. kada je usled potpisivanja ugovora odbio poziv Saše Đorđevića, nastupao je u Kini ali bezuspešno gde su Orlovi ostali bez medalje, da bi i prošlog leta odustao od dresa Srbije zbog umora.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter