0
Fudbal

Portugal's head coach Fernando Santos gestures during the UEFA EURO 2020 group B qualifying football match Portugal vs Serbia, at the Luz Stadium in Lisbon, Portugal, on March 25, 2019. (photo by: Starsportphoto.com©)

JEDINI NAČIN DA SMIRI ŽIVCE: Ovo je hit – selektor Portugala jedva čekao da se završi meč sa Turskom, pogledajte šta je uradio kako bi se smirio! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 13:59

Ipak je pretrpeo veliki stres.

Fudbaleri Portugala uspeli su da obezbede plasman u finale baraža za Svetsko prvenstvo nakon što su savladali selekciju Turske.

Stvari su mogle da budu drugačije, da je Burak Jilmaz bio siguran sa ‘bele tačke’ u 85. minutu i izjednačio rezultat na 2:2. Ipak, Portugalci su u četvrtom minutu utakmice stavili tačku na ovu utakmicu, i overili plasman u finale baraža.

Utakmica je bila posebno stresna za selektora Fernanda Santoša, a o jednoj situaciji nakon meča dugo će se pričati. Naime, iskusni stručnjak je jedva dočekao da izvadi cigaru iz džepa, kako bi smirio živce, o otklonio stres koji je proživeo nekoliko minuta ranije.

Urnebesnu situaciju pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter