0
Košarka

Boban Marjanovic Reprezentacija, okupljanje, press Jun 16. in Belgrade Serbia, 16.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

ISKORISTIO JE MINUTE NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN: Boban Marjanović konačno zaigrao, postigao poene nakon 20 utakmica! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 09:21

Boban Marjanović je sinoć odigrao tek 4. utakmicu u ovoj godini.

Nakon dužeg vremena, srpski košarkaš Boban Marjanović upisao je nove minute u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, i postigao koš posle 20 utakmica.

Dalas je u noći za nama izgubio od Minesote rezultatom 116:95, a visoki centar je na parketu proveo šest minuta, i za to vreme postigao pet poena, dok je i zabeležio jedan skok.

Marjanović se poslednji put upisao u strelce 4. februara, kada je na meču između Dalasa i Filadelfije postigao dva poena, a sinoć je upisao svoj četvrti nastup u 2022. godini, što je svakako razočaravajuće.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Luka Dončić, koji je meč završio sa 24 poena, 10 skokova i osam asistencija. Paul je dodao 13, dok su Brunson i Dinvidi postigli po 11 poena.

U poraženoj ekipi, istakako se Karl-Entoni Tauns sa 20 poena, pratio ga je Meklafin sa 16 dok je Dianđelo meč završio sa 15 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter