0
Evropske lige

Fudbal Soccer Preparations for World Cup 2014 Croatia v Mali from left Darijo Srna goalkeeper Stipe Pletikosa Mario Mandzukic Ognjen Vukojevic Vedran Corluka Sammir Domagoj Vida Ivan Rakitic Ivan Perisic Gordon Schildenfeld and Ivica Olic Osijek, 05.31.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HRVAT ŠOKIRAN POTEZOM RUSIJE: „Oni su poludeli, zbog toga svi moraju u zatvor“! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 22:44

Čuveni bek izuzetno besan!

Nekadašnji dugogodišnji fudbaler i kapiten Šahtjora iz Donjecka, Darijo Srna, izuzetno je neprijatno iznenađen potezom Rusije da istakne kandidaturu za domaćina Evropskog prvenstva 2032. godine. I pored svih sankcija, eliminacije reprezentacije i klubova iz svih takmičenja, predstavnici najveće zemlje na svetu su aplicirali za domaćinstvo, što je izuzetno naljutilo Srnu.

Fudbal Soccer
Preparations for World Cup 2014
Croatia v Mali
Darijo Srna (L) and Adama Tamboura
Osijek, 05.31.2014
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„Ne mogu da verujem da su to tražili. Samo zbog tog pitanja, svi moraju u zatvor. Pa oni se šale, poludeli sui žive u nekom svom svetu“, rekao je Srna.

Zatim se nadovezao vanrednih prelaznih rokova za igrače koje odlaze iz Rusije i Ukrajine.

– Kakav je smisao u otvaranju prelaznog roka ako se drugi savezi, uključujući Premijer ligu, ne otvaraju? Nema smisla. Neko treba da učini nešto konkretno kako bi pomogao ukrajinskom fudbalu i njegovim igračima, rekao je Srna, koji je za kraj imao jasnu poruku za menadžere koji koriste ratno stanje kako bi profitirali

– Neće uspeti! Štite nas UEFA i FIFA. Nije ljudski što agenti rade, ali pobedićemo.

Bek je za velikana iz Donjecka odigrao  536 utakmica, na kojima se u strelce upisao 49 puta, dok je u narandžasto-crnom osvojio neverovatnih 27 trofeja, od čega je najcenjeniji Liga Evrope, odnosno tadašnji Kup UEFA, 2009. godine. Za reprezentaciju Hrvatske ima 134 nastupa i 22 gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter