0
Košarka

Austin Hollins (R) and Wade Baldwin IV Crvena Zvezda v Baskonia Vitoria-Euroleague 2021/22 Beograd, 03.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

HOLINS SE OPET OGLASIO: Za veoma kratko vreme je postao miljenik Delija, a posle ove poruke navijači će ga još više zavoleti! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.22 u 11:22

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da prekinu neugodnu tradiciju.

Berlinska Alba upisala je i sedmu uzastopnu pobedu protiv crveno-belih rezultatom 74:70. Ni ovog puta neizvesnost nije izostala, viđena je velika borba, ali je Alba bila spretnija i srećnija u prelomnim momentima.

Ipak, u velikoj meri se osetio izostanak Ostina Holinsa, koji je već neko vreme odsutan zbog povrede. On se oglasio nakon sinoćnjeg meča, te otkrio da radi sve što je u njegovoj moći kako bi se što pre vratio na parket.

– Ovo boli, ali momci su ostavili svoja du***a. Brzo zaboraviti i okrenuti se ka sledećoj (utakmici). Za navijače: radim sve što mogu kako bih se oporavio i nadam se da ću se vratiti uskoro – napisao je Holins na svom Instagram profilu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić, rekao je nedavno da bi Holins trebalo da bude spreman za meč sa Bajernom, što bi Delije i te kako volele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter