0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

FMP BOLJI U DUELU SRPSKIH EKIPA: Železnik ipak neosvojiv za Borac, dva strašna poteza Izundua! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 21:11

Odličan meč u Železniku!

Košarkaši FMP-a pred svojim navijačima savladali su ekipu Borca iz Čačka rezultatom 90:82 i tako upisali drugi vezani trijumf. Gosti su celo prvo poluvreme imali prednost, išli su na maksimalnih plus 13, ali su Panteri uspeli da se konsoliduju i preokrenu u nastavku, i dođu do trijumfa bez veće drame.

Najbolji u redovima pobedničke ekipe bio je Ranko Simović sa 23 poena i osam skokova, Danilo Tasić je imao 21 poen i šest uhvaćenih lopti, Brajs Džouns je punio sve kolone i meč završio sa 16 poena, pet skokova i sedam asistencija, dok je poslednji dvocifren Nenad Nerandžić sa 11.

Aleksa Novaković je u ekipi Borca odigrao sjajan meč, ubacio je 25 poena i uhvatio 5 lopti, a odličnu partiju je pružio Hanter Hejl sa 20. Panteri su ovom pobedom privremeno skočili na četvrto mesto, imaju 13 pobeda i 9 poraza, dok je Borac podjednako daleko od doigravanja i opasne zone sa osam trijumfa i 14 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter