0
Košarka

FOTO: Twitter/@Jumpman23

BIVŠI NBA IGRAČ DAO IZUZETNO SMELU IZJAVU: „Džordan danas ne bi dominirao, sada bi mu bilo dosta teže“! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.22 u 18:06

Plejmejker o Džordanu!

Nekadašnji NBA igrač i šampion sa ekipom Majami Hita, Džejson Vilijams, dotakao se u svojoj izjavi najboljeg košarkaša svih vremena, Majkla Džordana, te je istakao kako legendarni košarkaš ne bi dominirao u današnjoj ligi kao devedesetih.

„Sigurno bi bio Ol star, ali ne bi dominirao. Ne bih da me razumete pogrešno, ali bi mu bilo teže, jer se odbrana promenila. U nekim trenucima bi mogao da ima trojicu igrača na sebi, za razliku od njegovog vremena kada se igralo jedan na jedan“, rekao je Vilijams i dodao:

„Mislim da bi bilo fer da kažemo da bi bio veliki košarkaš, ali ni blizu kakav je bio u svoje vreme“.

Popularni Bela čokolada je igrao pet sezona u ligi paralelno sa Džordanom, imali su nekoliko direktnih duela (Vilijams ušao u ligu kada je Džordan imao punih 35 godina). Nekadašnji košarkaš Majami Hita je sa tim timom uzeo titulu 2006. u čuvenom finalu protiv Dalasa, a u karijeri je beležio 10.5 poena, 6 asistencija i 1.2 ukradene lopte po utakmici. Igrao je pored tima sa Floride još za Sakramento, Memfis i Orlando, da bi po povratku u Tenesi završio karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter