0
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

VELIKA TRANSFER BOMBA IZ PREMIJER LIGE PRETI DA ODJEKNE NA BALKANU: Šampion Evrope pojačava velikana, tek sada će biti strašna borba za titulu!

Objavljeno: 25.03.22 u 19:29

Štoper se vraća na staru adresu!

Nakon više od mesec dana od početka invazije Rusije na Ukrajinu situacija ne daje naznake da će doći do smirivanja, pa je FIFA tako dala dozvolu stranim igračima da bez posledica napuste svoje klubove. Tako je došlo do potpunog egzodusa inostranih fudbalera iz Premijer lige, pa je tako veliki broj evropskih ekipa pronašao delove slagalice koji im nedostaju.

Ništa nije drugačije ni u slučaju zagrebačkog Dinama, a Modri su naciljali svog bivšeg fudbalera Dejana Lovrena kao potencijalno pojačanje. Kako ruski portal Metaratings navodi, aktuelni šampioni Hrvatske žele da potpišu ugovor sa centralnim bekom do kraja sezone, a Lovren bi u Zagrebu mogao da doživi potpuno rehabilitaciju jer nije igrao ni jedan meč u ovoj godini.

Iskusni defanzivac je za Modre odigrao 55 utakmica i postigao tri gola u prvom mandatu, najbolji fudbal u životu je igrao u Liverpulu, gde ima blizu dve stotine nastupa, kao i trofeje Lige šampiona i Premijer lige, a za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 70 mečeva i bio je deo tima koji se plasirao u istorijsko finale 2018. gde su poraženi od Francuske. Član Zenita je od 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter