0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

URUGVAJCI PUTUJU U KATAR: Pao je Peru, četvrto Svetsko prvenstvo za Luisa Suareza! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 10:58

Urusi opravdali ulogu favorita!

Na spisku putnika za Katar pridružila se reprezentacija Urugvaja! Izabranici selektora Alonsa savladali su minimanlnom rezultatom (1:0) selekciju Perua u Montevideu.

Svi su očekivali ‘vatru’ na terenu, a akteri oba tima su to opravdali velikom borbom i željom. Gladijatorski okršaj dve selekcije završio si trijumfom domaćina nakon dva uzastopna remija u međusobnim susretima. Domaćin je bio agresivniji tim, a takav pristup doneo je Urugvaju plasman na prestižno takmičenje.

Potez koji je obeležio utakmicu dogodio se u 42. minutu. Nakon odlične akcije domaćina jedan od fudbalera pogodio je prečku. Lopta se vratila u srce kaznenog prostora, a na pravom mestu našao se De Araskaeta. Vezista je poslao pravu bombu u mrežu gostujuć ekipe!

Peru još uvek nije uspeo da obezbedi plasman u plej-of za odlazak u Katar. Veliko borbu za peto mesto i baraž mečeve vode i Kolumbija i Čile.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter