0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Marinovic ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

UPOZORAVA NA VRENE: Marinović poziva na oprez pred meč sa ‘ panterima’ – ‘Oni su u boljoj formi od nas’

Objavljeno: 25.03.22 u 12:20

U okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca će po treći put ove sezone imati priliku da se sastanu sa kolegama iz FMP-a (subota, 19h, Arena sport 1 premium).

Duel u Železniku predstavlja priliku da Čačani poprave loš utisak koji su ostavili u ponedeljak, kada su pred svojim navijačima poraženi od prilično motivisanog Splita (59:64).

Veoma teška utakmica je iza nas. Nismo bili na odgovarajućem fizičkom i mentalnom nivou. To je, na kraju, kao rezultat imalo poraz, koji je došao u ne baš dobrom trenutku po nas. Ali ne možemo previše da tugujemo, jer ispred sebe imamo još pet utakmica, a svaka je za nas kao malo finale. Dobro smo analizirali razloge poraza od Splita, a zatim smo se usredsredili na meč sa FMP-om – započeo je svoje izlaganje Marko Marinović, kormilar Čačana.

Što se tiče narednog rivala…

FMP se nalazi u odličnoj formi. Doduše, imao je jednu malu krizu, ali je istu prevazišao, pa je vezao dve dobre utakmice. Bori se za što bolje mesto na tabeli pred plej-of. Moram priznati da je tim iz Železnika u daleko boljoj formi od nas. Zbog toga je pred nama veoma teška utakmica – dodao je trener Borca.

Bez obzira na sve, čačanski tim ne gubi nadu da može sezonu u jadranskoj ligi da okonča kao četvrta ekipa iz Srbije.

– Pokušaćemo da sezonu u ABA ligi završimo kao četvrta ekipa iz Srbije. Ali ništa nije u našim rukama. Iako smo gotovo i matematički osigurali opstanak u takmičenju, moramo da čekamo rasplet situacije u Drugoj ABA ligi. Polovinom aprila počinje F8 u pomenutom takmičenju, a tek potom ćemo saznati svoju sudbinu – završio je Marko Marinović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter