0
Fudbal

FOTO: Instagram/ffmacedonia

RISTOVSKI VERUJE U NASTAVAK BAJKE: ‘Imamo snage da pobedimo Portugal!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 09:19

Senzacija u Palermu!

Ceo svet priča o istorijskog pobedi Severne Makedonije nad Italijom! Makedonci su u Palermu slavili sa 0:1, pogotkom Aleksandra Trajkovskog u 92. minutu meča. Evropski šampion je poražen i neće učestovati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Reprezentaciju Makedonije deli jedan korak od velikog uspeha. Naredna prepreka je selekcija Portugala, a ovi momci su pokazali da su čuda moguća. Oduševljenje nakon pobede nije mogao da sakrije jedan od junaka, Stefan Ristovski.

-Ne mogu da verujem šta smo uradili. Pobedili smo Italiju, prvaka Evrope na njenom terenu! Ovaj osećaj ne može da se opiše! Nadam se da ću sad i ja doživeti prijem ispred punog trga u Skoplju – istakao je Ristovski i dodao:

-Imamo snage da pobedimo Portugal! Imamo i energije, nismo umorni, potpuno smo ispunjeni. Želim prvo da slavim, a onda da se spremim za Porto – rekao je Ristovski u razgovoru za makedonske medije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter