0
ATP

FOTO: TennisTV/ Twitter screenshot

PRAVILA NISU ISTA ZA SVE: Neverovatan skandal u Majamiju! Pogodio skupljača loptica reketom i nije diskvalifikovan! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 09:57

Na delu smo videli dvostruke aršine!

Vreme pokazuje da u svetu tenisa ne važe ista pravila za sve! Mnogi su branili čelne organizacije ‘belog sporta’, kao i inostrane političke moćnike koji su ponovo umešali prste u sport, dok su neretko napadali i kažnjavali Đokovića, a one koji su ih osuđivali često su nazivali teoretičarima zavere i neobjektivnim navijačima. Ipak, kako vreme odmiče na videlo izlazi nepravda koju neprestano doživljava srpski teniser.

Čak i da se zanemari deportacija iz Australije, nikako se ne može zaboraviti diskvalifikacija sa US opena 2020. godine. Đoković je tada nehotice lopticom pogodio linijskog sudiju. Gospođa koja je ‘delila pravdu’ iza aut linije srušila se na teren, a Novak je ubrzo izbačen sa turnira. Retko ko je propustio priliku da iskritikuje Đokovića tom prilikom.

Sada smo na turniru u Majamiju videli daleko opasniji gest američkog igrača, Džensona Bruksbija. Amerikanac je tokom meča sa Federikom Korijom u naletu besa bacio reket, koji je pogodio skupljača loptica.

Bruksbi je uputio izvinjenje vidno uplašenom momkom, koji se našao u šoku. Sudija Bernandes ga nije diskvalifikovao, a reakcije nije bilo ni od strane organizatora. Korija je žestoko reagovao, ali sve primedbe bile su uzaludne. Bruksbi je na kraju slavio sa 2:1 u setovima.

Pravila nisu ista za sve!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter