0
Evroliga

Nate Walters (R) Jonas Mattisseck and Nikola Kalinic (L) Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

POLUVREME U BERLINU: Alba kao penicilin za Zvezdu, crveno-beli krenuli užasno, ali sjajna završnica drugog perioda! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 20:50

Odigrano 20 minuta u Berlinu!

Košarkaši Albe dočekuju u Berlinu ekipu Crvene zvezde koja na gostovanju Albatrosima traži izuzetno važan trijumf u trci za TOP 8. Alba je utakmicu otvorila odlično, najviši igrač Evrolige, Krist Koumadže je pravio probleme Zvezdi na obe strane terena, a nakon što se razigrao i Maodo Lo, domaći su napravili osetnu prednost od 11 poena.

Ipak ekipa Dejana Radonjića se nije dala, pa nakon kratke konsolidacije, uspeli su potpuno da podignu nivo odbrane i da se vrate u utakmicu, najviše zahvaljujući Nejtu Voltersu. Takođe mora se napomenuti da su domaćini izuzetno raspoloženi sa distance, pa za tri poena šutiraju preko 50 posto, dok Zvezdu u igri drže izgubljene lopte domaćih, koji su ih skupili već 10.

Najbolji u redovima Zvezde je upravo Volters sa 12 poena i četiri asistencije, Dobrić ima osam poena, dok je Kalinić trenutno na sedam. Albu predvode Lo i Smit, obojica sa 10, a najveću pomoć imaju u vidu Krista Koumadžea sa šest poena i četiri skoka, ali i tri blokade. Rezultat na poluvremenu je 37:35.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter