0
Evroliga

FOTO: Twitter/@olympiacosbc

OLIMPIJAKOS OBEZBEDIO DOMAĆI TEREN: Grci sa pola gasa u Vilerbanu, Asvelu svega tri pobede od novembra! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 22:58

Crveno-beli slavili!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su u Vilerbanu domaći Asvel rezultatom 80:94 i tako obezbedili prednost domaćeg terena u doigravanju. Utakmica je manje-više bila izjedančena većim delom svoga toka, ali je ruku na srce delovalo kao da Oli igra sa pola gasa, što se i ispostavilo jer su u poslednjem periodu pojačali odbranu i uzeli pobedu.

Najbolji u redovima pobednika bio je Tajler Dorsi sa 21 poenom i sedam skokova, pratio je Saša Vezenkov sa 18 poena i 10 skokova, Kostas Slukas je dodao 15 poena i devet asistencija, dok je Kostas Papanikolau imao 11 poena

Kod domaćih je Matju Strasel odigrao solidnu utakmicu i ubacio je 16 poena, Rajmar Morgan i Jusufa Fol su ubacili po 12, a Dilan Osetkovski 11. Mora se napomenuti da su gosti imali 11 skokova više, kao i ukupno sjajnih 25 asistencija.

Olimpijakos je sada treći i boriće se za drugo mesto sa Olimpijom i Realom, imaju 18 pobeda i devet poraza, pa bi svima bilo poželjno da izbegnu četvrtu poziciju i duel sa Efesom, dok je Asvel nastavio užasan niz pa su sada 13. sa osam pobeda i čak 18 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter