0
Evroliga

FOTO: Twitter/@ASMonaco_Basket

OBRADOVIĆ JE OD MONAKA NAPRAVIO OZBILJNU MAŠINU: Tim iz Kneževine na sjajnom putu za TOP 8, ovo otežava Zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 21:12

Monako treći put u nizu!

Košarkaši Monaka su pred svojim navijačima savladali Baskoniju rezultatom 78:68 i tako uradili ogroman posao kada je borba za najboljih osam u pitanju. Prva deonica utakmice je prošla u egalu, obe ekipe su imale nekoliko poena prednosti, ali ipak u drugom periodu tim Saše Obradovića dodaje gas i odlazi na dvocifrenu prednost. U trećoj deonici su nastavili u istom ritmu, napravili su maksimalnih 21 razlike, da bi do kraja utakmice samo odrađivali posao.

Najbolji kod domaćih bio je veteran Vil Tomas sa 16 poena, Dvejn Bejkon je dodao 14, a po 10 su imali Alfa Dijalo i Donte Hol, a redom su imali devet, odnosno sedam skokova. Majk Džejms je meč završio sa devet poena i po četiri skoka i astistencije.

Kod gostiju najefikasniji bio je Alek Peters sa 15 poena i sedam skokova, Džejson Grejndžer je dodao 13, a Vejd Boldvin je meč završio sa osam poena i po četiri skoka i asistencije.

Monako je ovom pobedom napravio veliki korak ka TOP 8 i sada su na osmoj poziciji sa skorom 12 pobeda i 13 poraza, dok bi Baskoniji trebalo pravo malo čudo da se plasiraju u doigravanje. Baskijci su trenutno deseti sa 11 pobeda i 15 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter