0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Mihailo Ristic (L) celebrate scoring the goal with the Srdjan Vujaklija Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NESLAVNA ZAVRŠNICA ZA BEKA U FRANCUSKOJ: Srpski internacionalac suspendovan, napušta klub na leto! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 20:06

Mihailo Ristić mena sredinu!

Fudbaler Montpeljea i povremeni reprezentativac Srbije, Mihailo Ristić, suspendovan je na pet mečeva. Do sankcionisanja beka došlo nakon veoma grubog starta u nadoknadi vremena na duelu sa Bordoom, a nakon toga je ostao i u raspravi sa arbitrom na tom meču.

S tim što je do kraja sezone ostalo još svega osam mečeva, a šampion Francuske iz 2012. obezbedio je opstanak, nije nemoguće da je ovo poslednji put kada je Ristić nosio dres La Paijade. On je u narandžasto-plavim bojama odigrao 96 mečeva, a postigao je i tri pogotka.

Ristić je karijeru započeo u Zvezdi za koju je odigrao 91 meč, a postigoa je po osam golova i asistencija, potom je otišao u Krasnodar, gde će ostati upamćen po sjajnoj utakmici protiv crveno-belih u Rusiji, gde mu je poništen regularan gol, potom je sa Kangom i Plavišićem bio član Sparte iz Praga, a od 2019. je član Montpeljea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter