0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

MANĆINI: ‘Osvajanje EP bilo je najbolje iskustvo u mom životu, a ovo je najveće razočarenje’

Objavljeno: 25.03.22 u 11:52

Makedonci srušili aktuelnog šampiona Evrope!

Ceo svet priča o istorijskog pobedi Severne Makedonije nad Italijom! Makedonci su u Palermu slavili sa 0:1, pogotkom Aleksandra Trajkovskog u 92. minutu meča. Evropski šampion je poražen i neće učestovati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Po završetku meča utiske je izneo selektor Italije, Roberto Manćini.

-Kao što je osvajanje Evropskog prvenstva bilo najbolje iskustvo u mom životu, ovo je najveće razočarenje. Nema šta da se kaže osim da je i ovo fudbal. Ponekad se dešavaju neverovatne stvari. Nije uopšte ni trebalo da budemo ovde, ali smo uradili sve što smo mogli kako bismo pobedili. Teško je o tome i govoriti – rekao je selektor Italije i nastavio:

-Pobeda na EP je bila apsolutno zaslužena, igrali smo sjajan fudbal… Ali, od septembra do danas dogodile su se neverovatne stvari. Dominirali smo u grupi, bio nam je potreban samo trenutak da bismo se direktno plasirali… Čini mi se da je primljen gol u 92. minutu prikladan posle svega što smo iskusili – dodao je iskusni stručnjak.

Novinare je zanimalo da li će Roberto ostati na klupi nacionalnog tima.

-Videćemo. Svi smo sada razočarani da bismo pričali o budućnosti… Prerano je govoriti o tome šta će se dalje dešavati, jer je veliko razočarenje, ali u isto vreme ovo je tim sastavljen od vrhunskih igrača sa svetlom budućnošću – zaključio je Manćini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter