0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

HOĆE U BARSU PO SVAKU CENU: Brazilac odbio ponude Bajerna i Liverpula – velikan sa ‘Kamp Nou’ već ugovorio veliki transfer!

Objavljeno: 25.03.22 u 19:50

Ogromne su šanse da fudbaler Lidsa, Rafinja, uskoro potpiše ugovor sa Barselonom, jer je on navodno već sve dogovorio sa španskim velikanom.

Katalonski ‘Sport’ je takođe otkrio da je brazilski fudbaler odbio unosne ponude od Liverpula i Bajerna, te po svaku cenu želi da njegova naredna destinacija bude Španija. Ni on sam ne krije koliko voli Barselonu, a nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za Barsu.

Njegovna otkupna kaluzula iznosi 70 miliona evra, ali „Sport“ navodi da su se dve strane našle na pola, pa će Španci za njega morati da iskeširaju 35 miliona evra.

Podsetimo, Rafinja je u Lids stigao prošlog leta iz Rena, Englezi su ga tad platili 18 miliona i ispostavilo se da u napravili potez. On je ove sezone odigrao 29 utakmica, postigao devet golova i tri namestio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter