0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Dejan Stankovic Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA PRED PLEJ-OF: Katai i dalje na pauzi, evo koliko će Magiko još odsustvovati sa terena! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 16:10

Krilni napadač doživeo povredu!

Aleksandar Katai nastavlja svoj oporavak od povrede primicača i veruje se da će popularni Magiko biti na raspolaganju šefu stručnog štaba crveno-belih, Dejanu Stankoviću, nakon reprezentativne pauze, piše Sportski žurnal. Katai je bio van konkurencije za meč sa Kolubarom, ali su na Marakani optimistični i predviđaju njegov povratak na meč sa Radničkim u Nišu, 2. aprila.

Posle toga sledi i četvrtfinale Kupa Srbije gde aktuelni šampion dočekuje TSC iz Bačke Topole, a  zatim i novi večiti derbi, gde će se još videti ko će biti domaćin, jer zavisi od pozicije na tabeli.. Katai ove sezone igra sjajan fudbal, na 22 nastupa u Superligi postigao je 17 golova, dok je u Evropi na 12 mečeva postigao šest golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter