0
Fudbal

FOTO: Instagram/fscg_official

ERAKOVIĆ DEBITOVAO ZA CRNU GORU: Mladi fudbaler tvrdi kako je dres Crne Gore ogromna čast! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 16:46

Srećan zbog prvog nastupa!

Fudbaleri Crne Gore poraženi su u Jerevanu od domaće Jermenije minimalnim rezultatom, a Hrabri sokoli imaju razloga da itekako žale. Promašivali su Đurđević i Osmajić iz izuzetno izglednih prilika, ali lopta nije htela u gol. Na ovom meču je debitovao i jedan od najboljih igrača Sutjeske, Novica Eraković, a momak koji krajem godine proslavlja svoj 23. rođendan govorio je za Sport Klub.

“Velika je čast i obaveza nositi dres sa državnim grbom. Neizmerno sam srećan zbog debija, ali sam tužan što nismo uspeli da stignemo do pozitivnog rezultata, a mogli smo. U nastavku meča smo imali nekoliko zaista dobrih prilika, ali ne i dovoljno koncentracije, sreće da zatresemo mrežu izuzetno čvrste selekcije Jermenije”, naglasio je Novica Eraković za Sport Klub, pa nastavio:

“Poraz od Jermenije smo arhivirali, izvukli smo pouke, a misli usmerili ka duelu protiv selekcije Grčke, koji će biti finalna provera pred start Lige nacija. Nastojaću na svakom treningu, na svakoj utamici u dresu Sutjeske, da opravdam ukazano poverenje, da ponovo dobijem poziv od strane selektora, da se ustalim u sastavu reprezentacije. To je ljudski i sportski, to je san svakog dečaka koji počne da se bavi fudbalom”.

Ovo je pretposlednja provera za selekciju Crne Gore, oni za tri dana u Podgorici dočekuju selekciju Grčke, to će biti završni meč pred početak takmičenja u grupi B Lige nacija, a tamo se još nalaze Bosna i Hercegovina, Rumunija i Finska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter