0
Fudbal

(190919) -- MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) -- Angel Di Maria (R) of Paris Saint-Germain vies with Gareth Bale of Real Madrid during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

BEJL SAMO ‘ISISAVA’ NOVAC IZ REALA: Španci ogorčeni na fudbalera, nazvali ga ‘parazitom’ – a on im je ovim odgovorom ‘zapušio usta’! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.22 u 12:51

Samo se nasmejao.

Navijači Real Madrida već duže vreme su kivni na velškog fudbalera, jer smatraju da se Geret Bejl previše nonšalantno ponaša u Španiji, a jedan je od najplaćenijih igrača u klubu.

On je doveden za 100 miliona evra, a eve sezone je upisao samo pet nastupa u dresu ‘kraljevskog kluba’, i postigao jedan gol. Ipak, za svoj nacionalni tim igra sjajno, pa je sa dva pogotka protiv Austrije odveo Vels u finale baraža za Svetsko prvenstvo.

Tog dana, Bejl je osvanuo na naslovnoj strani ‘Marke’, ali u negativnom smislu. U naslovu piše da je on parazit, pošto samo isisava novac iz kluba.

Upitan je Bejl posle meča sa Austrijom da prokomentariše taj naslov, međutim velški as se samo nasmejao i kazao:

– Iskreno, nema potrebe da bilo kome šaljem bilo kakve poruke. Ne želim da traćim vreme na te stvari. To što rade je odvratno i treba da ih bude sramota – rekao je Bejl uz osmeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter