0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

ŠTA JOŠ ČOVEK TREBA DA URADI: Neverovatno nepoštovanje za Jokića, evo ko je favorit za MVP nagradu!

Objavljeno: 24.03.22 u 17:42

Srpski centar ponovo potcenjen!

Aktuelni nosilac nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige, Nikola Jokić, u užem je krugu favorita za tu nagradu i ove sezone. Ipak, ono što odmah iskače u prvi plan, i pored toga da je Nikola po svim statističkim parametrima daleko najkorisniji igrač lige ipak nije prvi favorit prema kladionicama.

Ustanove zadužene za sportsko klađenje prema najnovijim kvotama kao prvog favorita vide Džoela Embida, dok je srpski as iza njega u toj trci. Na trećem mestu je Janis Adetokumbo. Kvota da će Kamerunac biti MVP je 1,71, dok je Srbin na koti 2,65, a Grk je dosta daleko sa koeficijentom koji iznosi čak 11.

Poznato je da u nekoliko  poslednjih godina liga teži da svake godine menja dobitnika MVP nagrade, ali ukoliko Somborac ostane bez titule najkorisnijeg igrača, uprkos njegovoj besprekornoj statistici, do bi bio ogroman skandal u svetu igre pod obručima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter