0
Fudbal

Portugal coach Fernando Santos during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, at the Rajko Mitic Stadium, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. 27.3.2021. Mart 27. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PORTUGALCI PRED UTAKMICOM ODLUKE: Njihov selektor ponovo govorio o Srbiji

Objavljeno: 24.03.22 u 09:26

Fudbalska reprezentacija Portugala od 20.45 igra polufinale baraža za plasman na Mundijal protiv Turske.

Pred jedan od dva duela odluke za njegov tim, selektor Portugala Fernando Santoš više je govorio o nekim drugim mečevima, tačnije o duelu protiv Srbije. Portugalci, deluje, i dalje nisu pebloleli poraz na ‘Lužu’, gde su Orlovi uspeli da posle preokreta slave sa 2:1 i obezbede direktnu vizu za Katar.

– U odlučujući mečevima, izuzev tog duela sa Srbijom, smo bili veoma dobri i odradili smo posao. Da, Srbi su imali svoje zasluge za prolaz, ali bih rekao da smo mi imali previše nedostataka. Da smo igrali dobro u tom duelu ispunili bismo cilj. Šta je tu je, to je sada prošlost, hoćemo na Mundijal i moramo da ostavimo sve drugo po strani, rekao je Santoš.

Čovek koji je vodio Portugal do krova Evrope, ne brine za svoj posao.

– To nije pitanje za ovaj trenutak. Razumem zašto me to pitate, ali sam koncentrisan samo na sledeći meč. Svi smo motivisani, znamo zašto smo ovde i šta je naša odgovornost. Moramo da pobedimo da bismo bili na Svetskom prvenstvu, zaključio je Santoš.

Podsetimo, Portugal u polufinalu igra protiv Turske, a ukoliko uspešno savlada prvu prepreku igraće s boljim iz duela Italija – Severna Makedonija.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter