0
Domaći fudbal

Lazar Markovic (L) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes Nemanja Miletic Milos Jojic Igor Vujacic Ivan Obradovic Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

PONOVO OGROMAN PROBLEM ZA PARTIZAN: Povrede muče crno-bele, a sada suspendovan i najbolji igrač!

Objavljeno: 24.03.22 u 17:14

Glavobolja za Aleksandra Stanojevića!

Ekipa Partizana nakon reprezentativne pauze dočekuje ekipu TSC-a, 2. aprila od 17 časova na svom stadionu. Nije ekipa popularnog Stanoja u baš najboljoj formi, ne igraju sjajno ovog proleća, a na sve to su se nadovezale i povrede bitnih igrača.

Pored svih izostanaka, Partizan na ovoj utakmici neće imati parvo ni da koristi usluge najboljeg strelca ekipe Rikarda Gomeša, usled četiri akumulirana žuta kartona, jer je dobio javnu opomenu na gostovanju u Surdulici. Stanojević takođe verovatno neće moći da računa na Birbasa Natha, Marko Milovanović je u procesu oporavka od koronavirusa, dok je Danilo Pantić nedostupan do kraja sezone.

Partizan je na deobi prve pozicije u šampionatu Srbije sa večitim rivalom, obe ekipe imaju po 75 bodova, ali crno-beli su u nešto lošijoj poziciji usred negativnog skora u duelima sa Crvenom zvezdom ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter