1
Fudbal

International Football Friendly Match-Hungary v Serbia Budapest, 24.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PIKSI NAKON POBEDE NAD MAĐARSKOM: ‘Iz mog ugla je to rutinska pobeda!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.22 u 22:14

Zadovoljan je pobedom!

Selektor reprezentacije Srbije – Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan nakon što su njegovi izabranici minimalnim rezultatom slavili protiv Mađarske!

International Football Friendly Match-Hungary v Serbia
Budapest, 24.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Odigrali smo dobro i ozbiljno. Nijednog momenta nismo pomislili da potcenimo Mađarsku i da smo došli u šetnju. Igrači su dali, po meni, ne maksmimum, ali su dali ono što smo tražili. Jedna rutinska pobeda, bilo je prelepih akcija. Napravili smo maksimalan broj izmena. Svi su osetili travu ovog predivnog stadiona.’ – rekao je Piksi i potom dodao:

‘Iz mog ugla je to rutinska pobeda. Mogla je da bude izražena kroz više golova. Međutim, rezultat nije toliko bitan koliko je bitan utisak i neko shvatanje igre koju želimo da razvijemo!’

International Football Friendly Match-Hungary v Serbia
Budapest, 24.03.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Pokušao je da tim igra u formaciji sa dva napadača:

‘Bilo je i prinudnih izmena. Bilo je igrača koji su zbog neigranja tražili izmene. Imamo uskoro još jednu utakmicu. Oni koji su ušli su ostavili dobar utisak.’ – zaključio je Piksi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter