0
Evroliga

FOTO: Twitter/@AnadoluEfesSK

NAJBOLJA ODBRANA EVROPE ZAUSTAVILA EFES I PORED NBA PARTIJE MICIĆA: Mesina je genije a Olimpija ozbiljan konkurent za tron! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.22 u 20:30

Milano je jako jak!

Košarkaši Milana su u Istanbulu savladali Efes rezultatom 77:83 i tako prekinula niz od dva vezana poraza. Domaći su odigrali atomsko prvo poluvreme, najboljoj odbrani Evrope su ubacili 51 poen za 20 minuta, ali potom su ih izabranici Eitorea Mesine zaustavili u šinama. Aktuelnom šampionu Evrope je bilo malo i 20 poena prednosti, pa su se Manekeni potpuno vratili u nastavku i trijumfovali bez neizvesne završnice.

Pobednički tim je imao čak pet dvocifrenih igrača, a najefikasniji je bio Luiđi Datome sa 14 poena, najveću podršku je imao u vidu Devona Hola sa 13, po 12 su dodali Serhio Rodrigez i Šavon Šilds sa po 12, s tim da je Ćaćo imao i osam asistencija, dok je Nikolo Meli dodao 10 poena i šest skokova.

Kod domaćih najbolji je bio Vasa Micić sa još jednom NBA partijom. Srbin je ubacio 27 poena i pet astistencija, uz šut iz igre 9/16, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. Pratio ga je Adrijen Morman sa 16 poena i devet skokova, dok je poslednji dvocifreni bio Šejn Larkin sa 10 poena.

Milano je ovom pobedom ostao u trci i za eventualno drugo mesto, a trenutno su trećeplasirani sa skorom sa 17 pobeda i osam poraza, dok je Efes i definitivno ostao bez realnih šansi za domaći teren u doigravanju i trenutno su peti sa tri trijumfa manje od Olimpije i Olimpijakosa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter