1
Evropske lige

Marko Lazetic Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILAN DOVODI NAPADAČA LIERPULA: Srbin prekobrojan na San Siru, više ni u rezervama!

Objavljeno: 24.03.22 u 19:44

Rosoneri doneli odluku!

Mladi fudbaler Marko Lazetić ove zime je Beograd zamenio Milanom u jednom od najvećih transfera Crvene zvezde u prethodnoj deceniji. Ipak izgleda kao da sedmostruki prvak Evrope u svojim redovima nema mesta za mladog napadača, pa se nedavno pojavila informacija da neće biti ni u rezervama.

Kao potpora za tu priču pojavljuju se i sve jače spekulacije o tome da bi novi napadač Milana na leto trebao da postane talični centarfor Liverpula, Divok Origi. Belgijanac bi u Grad mode stigao kao slobodan igrač, a kao novac koji bi po ugovoru pripao ofanzivcu pominje se 16 miliona evra za četiri godine.

Origi je za Liverpul upisao 40 golova uz 17 asistencija na 171 utakmici, ipak daleko više od cifara govori činjenica da je bio deo svih modernih uspeha kluba iz grada na Mersisajdu, kao i da je postigao gol koji je doneo prolaz u antalogijskom dvomeču sa Barselonom 2019. godine.

0
0

1 Komentara

  1. Kako je taj uopšte dospeo u Milan ? Slutim mutljavinu – neka proba…kakvih 5 miliona, nije Milan lud da plati tog balvana tolike pare. Ko poznaje zvezdin “ rad“ , ovo ga ni malo ne čudi. Vec vidjano……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter