0
Evroliga

Nikola Ivanovic Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IVANOVIĆ PRED BITAN DUEL U BERLINU: ‘Svaki sekund na terenu je bitan!’

Objavljeno: 24.03.22 u 23:31

Optimističan, ali i oprezan!

Crveno-beli su nakon teške utakmice u Zagrebu i pobede nad ekipom Cibone, trenirali u utorak i sredu u Beogradu, a u četvrtak u ranim jutarnjim časovima i otputovali u Nemačku. Očekuje ih utakmica sa rivalom koji kroz istoriju duela u Evroligi nikako ne leži crveno belima i ima bolji skor u međusobnim mečevima (6-1).

FOTO: Starsport

“Ulazimo u poslednji deo sezone, čeka nas period u kom je svaki sekund na terenu bitan i tako moramo da pristupimo i tom meču. U prvom delu sezone nismo igrali kako treba, igrali smo jako loše. Bez obzira na taj poraz od Barselone, igramo dosta kvalitetno u Evroligi. Nadam se da ćemo, uz sve probleme koje imamo, da odigramo dobar meč.Tek ove sezone sam saznao da je bilo problema sa Albom. Rekao bih da je to tim koji dosta preuzima, igra dosta agresivno, imaju kvalitet u napadu i igrače koji mogu da igraju kvalitetnu odbranu i na bekovima i na centrima. To je predstavljalo problem u prvom delu sezone”, kaže Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter