1
Evroliga

FOTO: Twitter/@MaccabitlvBC

GLEDAMO NAJBOLJU EVROLIGU IKADA: Makabi se vratio iz mrtvih i slomio Real, ko god uđe u TOP 8 zasluženo je tu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.22 u 22:27

Sjajan meč u Izraelu!

Košarkaši Makabija su pred svojim navijačima savladali Real Madrid rezultatom 75:74 u izuzetno neizvesnoj utakmici i tako povećali šanse da se nađu u osam najboljih ekipa. Meč je proćao u neverovatnom egalu, svaki potez se računao sve do završnice kada je Real išao i na devet poena, ali su igrači ekipe iz Tel Aviva pokazali karakter i vratili se, pa je Skoti Vilbekin sa penala doneo pobedu Izraelcima.

Kinan Evans je odigrao izvanredan meč, pogađao je sa distance kada se god lomilo, a susret je završio sa samo dva promašaja i 19 poena. Skoti Vilbekin je takođe odigrao sjajan meč, ubacio je 14 poena, koliko i Džejms Naneli, dok su Džejlen Renolds i Derel Vilijams ubacili 12, odnosno 11 poena.

Kod gostiju najefikasniji bio je Geršon Jabusel koji je ubacio četiri trojke u prvoj deonici, da bi do kraja ubacio samo dva poena i meč završio sa 14, uz promašen šut za pobedu, Vensan Poarije je dodao 13, Toma Ertel 11, a poslednji dvocifren je Gabrijel Dek sa 10 poena.

Makabi je sa ovom pobedom skočio na visoko šesto mesto, sa 13 pobeda i 11 poraza, dok je Real i dalje drugi sa skorom 18-8, a Oli i Olimpija im dišu za vratom sa samo pobedom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter