0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ @FCBarcelona

BOMBA PRETI DA SE DETONIRA U SRED KATALONIJE: Jedan od najboljih fudbalera sveta želi u Barsu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.22 u 16:09

Samo dobre vesti na Kamp nou ovih dana!

Ugovor Robertu Levandovskom, jednom od najboljih fudbalera sveta u prethodnoj deceniji ističe narednog leta, a kako nema nikakvih pormena na relaciji Bajerna i Poljaka sve su šanse da će popularni Levangolski napustiti Minhen već za par meseci, kako bi Bavarci uzeli barem nešto novca za napadača.

Kako ekskluzivno najavljuje katalonski Sport,Robert bi mogao da pojača klub iz Katalonije ovog leta, za simboličnu svotu novca, iako iz Minhena u poslednjih par nedelja negiraju bilo šta vezano za odlazak Poljaka. Pišu da je Levandovskom  ponuđen četvorogodišnji ugovor, a da je Pini Zahavi, njegov menadžer, u jako dobrim odnosima sa Đoanom Laportom, prvim čovekom Barse.

Levandovski je u dresu najvećeg nemačkog tima odigrao 366 utakmica, postigao 339 golova i na to ima još 69 asistencija. Svake godine od svog dolaska u Minhen sada već daleke 2014. osvajao je Bundesligu, dok je konačno postao i šampion Evrope 2020. godine na završnom turniru u Portugalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter