0
Evroliga

Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TRINKIJERI VEOMA BESAN NAKON UTAKMICE: Izuzetno glupo pitanje novinara, usledio je neočekivan odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 13:26

Italijan besan posle utakmice!

Košrakaši Bajerna su poraženi na takozvanom zicer gostovanju, kada su mogli da pobede Panatinaikos na gostovanju i tako jednom nogom debelo zagaze u TOP 8. Ipak Mejkon i Nedović nisu baš bili raspoloženi da ostvaruju želje, pa su relativno lako savladali Bajern, i tako aktivno otvorili tri slobodna mesta za preostalih pet timova koji se bore za plej of.

Andrea Trinkijeri je bio vidno iznerviran, a novinar nije baš pomogao postavljanjem ne baš najsmislenijeg pitanja.

– Treneru, ne znam da li je rezultat neočekivan, jer Panatinaikos nije zainteresovan…

Kako neočekivan, izvini? – kontrapitanjem je prekinuo misao sagovornika Trinkijeri da bi nastavio – Aha, ti gledaš tabelu, ok – dodao je potom, shvativši o čemu ovaj govori.

Potom nakon kraće neprijatne pauze.

– Tabela, da, o tome i pričam – odgovorio je novinar, pa nastavio: – Šta ste mogli bolje da uradite? – pitao je, a Trinkijeri je u svom stilu odgovorio:

– Bolje? Bolje smo mogli da se borimo protiv Kovida, na primer. Ok, čestitam Panatinaikosu i srećan sam što su neočekivano pobedili utakmicu – završio je Trinkijeri i otišao u svlačionicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter