0
Domaći fudbal

Asmir Kajevic (C) celebrates after scoring a goal with Strahinja Tanasijevic Miladin Stevanovic Djordje Jovanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TRANSFER KARIJERE U ČETVRTOJ DECENIJI JE MOGUĆ: Čukarički nastavio sjajno poslovanje, prodali rekordera kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 15:12

Vezni fudbaler se seli na istok!

Asmir Kajević dugogodišnji fudbaler Čukaričkog nakon više od pola decenije provedene na Banovom brdu promeniće sredinu. Klub koji je iskeširao dolazak iskusnog veznog fudbalera, prema pisanju Sportskog žurnala, je kineski Vuhan, koji je prošle godine uspeo da za bod sačuva superligaški status u toj zemlji.

Kajević je inače, može se reći, legenda Brđana, jer je rekorder i po broju nastupa i po broju postignutih pogodaka. Crnogorski internacionalac je nosio beli dres u 172 navrata, a mrežu je tresao 37 puta. U Čukaričkom ne bi imali ništa protiv da je Asmir ostao još koju godinu ali, Vladimir Matijašević, sportski direktor kluba je obrazložio odluku:

„Drago mi je kad neko može da ode i zaradi novac, danas ili sutra će se možda vratiti, a opet i neki drugi igrači će videti da i sa 32 godine mogu iz našeg kluba da odu u inostranstvo“, rekao je Matijašević uz napomenu da niko iz Srbije ne može da parira ponudi Kineza.

Kajević je ove sezone bio strelac u sedam navrata, a i asistirao je dva pogotka saigračima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter