0
Domaći fudbal

FOTO: Prva liga Srbije

PLS: Mladost i dalje na liderskoj poziciji, Kahriman pokazao klasu – Inđija propustila priliku da se popne na vrh tabele!

Objavljeno: 23.03.22 u 18:50

Odigrano je još sedam utakmica 27. kola Prve lige Srbije.

U Novom Sadu viđen je jedan veoma tvrd meč, pošto je Mladost Gat na svom stadionu odigrao nerešno protiv Javora, a na utakmici nije bilo golova. Gosti su bili nešto bolji rival tokom svih 90 minuta, a u drugom poluvremenu, Javor je čak mogao da stigne do vođstva, međutim Milojević je fenomenalnom bravurom sačuvao mrežu.

U samom finišu utakmice, Mladost je mogla da stigne do nova tri boda, Dimitrov je oprobao svoj udarac, sjajno gađao, ali je iskusni Kahriman pokazao zbog čega je svojevremeno bio jedan od najboljih golmana u Srbiji. U istom napadu, lopta je sigla do Jočića, šutirao je glavom sa nekoliko metara, ali neprecizno.

Ambicije tima iz Novog Sada su velike, nadaju se da će se sledeće sezone boriti u Superligi Srbije, i za sada im sve ide po planu. Trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli, a stvar je mogla biti drugačija da je Inđija slavila protiv IMT-a, međutim rezultat nakon 90 minuta je bio 2:2.

Klub iz prestonice Srbije imao je veliku prednost do samog kraja utakmice, tačnije vodio je IMT sa 2:0, ali je Inđija uspela da napravi čudo, i na ekspresan način dođe do boda.

Prva liga Srbije, 27. kolo:

Budućnost D. – Rad 0:0
IMT – Inđija 2:2 (2:0)
Kabel – Radnički S. M. 0:4 (0:2)
Mladost GAT – Javor 0:0
Timok – Žarkovo 0:0
Železničar P. – Loznica 0:0
Zlatibor Čajetina – Mačva 1:1 (1:1)

Odloženo:

Bačka – Grafičar

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter