0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OTKRIVENO ZAŠTO LUKA JOVIĆ NE IGRA U REALU: Evo zašto nema Srbina na terenu, Marka tvrdi da saigrači misle da je duh!

Objavljeno: 23.03.22 u 11:11

Uskoro definitivno rastanak!

Doživeo je Real Madrid debalkl na Santijago Bernabeu u El Klasiku, a Barselona je u zamenu za tri boda u prestonici ostavila četiri lopte iza leđa Tiba Kurtoe. To je naravno isprovociralo španske medije da ponovo stave najveći klub na svetu na skener, pa su redom analizirali šta to ne valja.

Naravno da su se kao epicentralna tema našli Geret Bejl, Eden Azar i Luka Jović, a Marka je o Srbinu rekla sledeće:

– Njegovi saigrači smataju da su njegove svakodnevne performanse daleko od idealnih kada je reč o preuzimanju odgovnorosti za koje se treba boriti, pogotovo kada je ispred vas Karim Benzema – počinje Marka.

– U svlačionici kažu da uopšte ne primete kada dođe, i kad ode. Kao duh je – navodi madridski list ono kako saigrači vide Jovića. Anćeloti je uspeo da isključi Srbina zbog hladnog stava u svakodnevnom radu. Njegova lenost ga je dovela do toga da Mariano dobije prednost ispred njega u El Klasiku. 

Takođe eminentni španski list piše o tome kako je na insistiranje samog napadača bio pozajmnjen u Frankfurt, ali i da se tamo nije nešto proslavio, ipak da je na svega 18 mečeva u Bundesligi postigao više golova nego za tri godine u Madridu.

Za kraj se ističe da je odlazak Jovića prioritet.

– Iako još uvek ne stižu konkretne ponude na Realovu adresu, rukovodstvo je ubeđeno da će uspeti da reši transfer reprezentativca Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter