0
Košarka

Kosarka Basketball-NBA Without Borders Basketball Camp Predrag Stojakovic Beograd, 15.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VEĆ SADA PODSEĆA NA SVOG TATU: On definitivno ide očevim stopama – pogledajte kako sin Peđe Stojakovića dominira u Americi! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 22:24

Sin Predraga Stojakovića, Andrej, već je pokazao raskošan talenat i privukao pažnju na sebe.

Kako stvari sada stoje, deluje da je Andrej nasledio talenat od svoga oca, koji je ostavio dubok trag u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Sin našeg legendarnog košarkaša ima svega 17 godina, i već je zahvaljujući svojim partijama skrenuo pažnju na sebe. Mnogi koledži su ga kontaktirali, a svoje ponude poslali su Sent Meris, San Francisko, Minesota, Luivil i Kal Polij.

Mlađi Stojaković igra na poziciji krila, baš kao njegov otac, a trenutno nastupa za srednju školu Jesuit. U momku visokom 198 centimetra ljudi širom sveta već sada vide ogroman potencijal, a neke od njegovih poteza pogledajte u priliženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter