3
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2021/2022-Sparta Prag v Partizan Beograd, 17.02.2022. foto: Starsport.rs ©

NOVA NEVOLJA ZA PARTIZAN: Crno-beli u problemu, nova kazna gotovo sigurno čeka Stanojevića! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 11:43

Strateg crno-belih pred komisijom!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv šefa struke Partizana, Aleksandra Stanojevića, saznaje Sportski žurnal. Kako se navodi, popularni Stanoje se tereti za komentarisanje suđenja iako to nije dozvoljeno. On je na konferenciji pred meč sa Radnikom kritikovao arbitra Aleksandra Živkovića i optužio ga za tendenciozno suđenje.

Takvim vidom komentarisanja, trener Partizana je prekršio Član 87 Disciplinskog pravilnika i na osnovu toga ga gotovo sigurno čeka kazna. Pominje se da će najverovatnije to biti opomena i novčana kazna.

Najveća moguća kazna za ovaj prekršaj je suspenzija i do šest meseci, ali to se tek primenjuje nakon više ponovljanja ovog ili sličnog prekršaja, ali pošto je ovo prvi prestup dvostrukog šampiona Srbije sa crno-belima, kazna će biti samo novčana.

0
0

3 Komentara

  1. Ovim putem u potpunosti podrzavam FSS sto duzu kaznu i spasite moj Partizan od osmog putnika izdajnika i karcinoma Partizana koji vadi unutrasnje Organe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Znači niko ne sme da komentariše tendenciozno suđenje arbitra .Čist penal je bio i svi mora da ćute ! Tišina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter