0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot/youtube

NEPORAŽENI JUTJUBER IZAZVAO KONORA MEKGREGORA: Pobedio već jednog MMA šampiona, a sada tvrdi: „Spreman sam da ga ubijem“! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 09:42

Amerikanac preti Ircu!

Vest da se Konor Mekgregor vraća u oktagon je zainteresovala brojne izazivače širom sveta, a među najglasnijima je ćuveni američki Jutjuber, glumac i borac, Džejk Pol koji je definitivno verovatno jedna od najpoznatijih i najuticajnijih ličnosti na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko godina. Već ranije je pozivao Irca na obračune, ipak sada kada su uslovi malo drugačiji do borbe može da zapravo i dođe do sukoba u ringu ili oktagonu.

– Spreman, sam ali i zabrinut, jer Konor je u ovome 15 godina. Ipak sam svestan da imam šansu i to ne malu šansu da nešto uradim jer sam mlađi i idem uzlaznom putanjom, a on silaznom. Šest meseci treninga, ujutru, preko dana i uveče sa najboljim trenerima sveta i biću spreman da ga ubijem. Ja sam jednostavno drugačiji  rekao je Džejk Pol.

Pol je inače neporažen u svojoj bokserskoj karijeri, ima pet pobeda iz isto toliko mečeva, pobeđivao je Ki Es Aja, takođe jutjubera u amaterskoj borbi, da bi kasnije prešao u profesionalce i dobijao redom: Ali Luia-Al Fakrija, zatim bivšu NBA zvezdu Nejta Robinsona, MMA borca Bena Askrena, da bi najskorije pobedio nekadašnjeg MMA šampiona Tajrona Vudila.

Pre borilačkih sportova pol se bavio glumom na Kanalu Dizni, potom se neko vreme okušao u muzičkoj industriji gde se nije previše proslavio, konstantno je na Jutjub sceni, a od skoro je sebe pronašao sa rukavicama u ringu, i pored osporavanja mnogih ljudi, mora se priznati da mu ide i više nego pristojno. Svakako je bolje od pesama koje je snimao u najmanju ruku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter