0
Fudbal

Fudbal, Jelen Super League season 2011-2012.Partizan Vs. Crvena Zvezda.Head coach Avram Grant.Belgrade, 05.05.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MONSTRUOZNE OPTUŽBE ZA BIVŠEG TRENERA PARTIZANA: Tri različite žene do detalja opisale kako ih je Izraelac seksualno uznemiravao!

Objavljeno: 23.03.22 u 10:47

Jezivi detalji!

Nekadašnji trener Čelsija i Partizana, Avram Grant, optužen je od strane više pripadnika ženskog pola kako ih je seksualno uznemiravao. FIFA je povodom ovih optužbi povela istragu, a lokalni televizijski kanal „Chanal 12“ je nešto dublje ušao u priču.

Na tom kanalu se nedavno emitovalo svedočenje tri različite žene koje su detaljno opisale ponašanje Granta.

Jedna osoba je izašla sa tvrdnjom da je nekadašnji trener odvezao u garažu i pitao šta je spremna da učini za novac. Nakon što je ona odbila da spava sa njim, Izraelac je rekao da će se zadovoljiti oralnim seksom.

– Samo sam gledala u krov automobila, htela sam da gledam bilo gde dok se sve nije završilo – rekla je prva žena.

Fudbal, Jelen super liga, season 2011/2012.OFK Beograd Vs. Partizan.Head coach Avram Grant.Beograd, 14.03.2012..Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Druga osoba tvrdi kako joj je Grant slao neprimerene poruke, i da je pokušao da joj provali u automobil na benzinskoj pumpi.

– Nadala sam se da će prestati, ali i dalje meje  hvatao. Odgurnula sam ga koliko sam mogla, otvorila vrata i pobegla. Ušla sam u svoj auto, zaključala se i rekla sebi da se to ne događa. Videla sam ga da odlazi.

Poslednja osoba tvrdi kako se našla u njegovom stanu, da je dobila blizu 250 funti i da joj je Avram Grant nudio posao, pošto se nalazila na služenju vojnog roka. Ipak tvrdi i kako je Izraelac gurao njenu glavu ka svom polnom organu, dok trener negira sve optužbe.

Avram Grant je stigao na klupu Partizana 2012. kada je klub napustio Aleksandar Stanojević, a sa crno-belima je te sezone uzeo i titlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter