0
Evroliga

Vasilije Micic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

MICIĆ SRUŠIO REAL SA 29 POENA: ‘Mislim da je sada vreme da stavimo svoja srca na parket’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 13:09

Vrhunska partija reprezentativca Srbije!

Aktuelni šampion Evrope, Anadolu Efes, nakon velikog preokreta savladao je u 31. kolu Evrolige ekipu Real Madrida. Utakmica u Istanbulu završena je rezultatom 93:30, a najbolji pojedinac meča bio je Vasilije Micić. Srpski reprezentativac je meč završio sa učinkom od 29 postignutih poena, tri skoka i šest uspešnih dodavanja.

-Rekao sam na poluvremenu da energija mora da bude na najvišem nivou. Na još višem zapravo jer način na koji mi igramo će uvek biti isti. Napadački smo veoma talentovani, možemo da damo mnogo koševa, imamo svakakvo oružje, ali defanzivno moramo da uložimo mnogo energije. Dugo smo na 50-50 i nismo znali koje ćemo mečeve igrati a ko je ne. Mislim da je sada vreme definitivno da stavimo svoja srca na parket u svakoj utakmici – kazao je Vasilije Micić.

Utiske nakon utakmice izneo je i šef stručnog štaba Efesa, Ergin Ataman.

-Mislim da je ovo bilo važno jer smo igrali pred 15 hiljada navijača koji su nam pomogli da se vratimo. Unapredili smo odbranu, krali smo lopte, podigli tempo. Morali smo to da uradimo jer je Real usporavao tempo. Oni su kroz ceo meč bili sjajni, posebno Ertel, Dek, Jabuseli ali na kraju smo našli način da dobijemo meč – rekao je Ergin Ataman.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter