0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

LUIS SUAREZ: ‘Ovo bi mogli da mi budu poslednji mečevi u kvalifikacijama! Uživaću na drigačiji način!’

Objavljeno: 23.03.22 u 14:00

Napadač juri plasman na četvrto Svetsko prvenstvo u karijeri!

U noći između četvrtka i petka, nacionalni tim Urugvaja dočekuje selekciju Perua. U slučaju pobede, Urugvaj će obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo 2022. godine. Popularni Urusi imaju bod više u odnosu na narednog rivala, pa bi osvajanjem celog plena stigli do nedostižnih +4 kolo pre kraja kvalifikacija.

Čuveni napadač Urugvaja, Luis Suarez, smatra da mu je ovo jedan od najvažnijih mečeva u karijeri. U slučaju plasmana u Katar, bilo bi to četvrto Svetsko prvenstvo za Suareza.

-Ovo bi mogli da mi budu poslednji mečevi u kvalifikacijama, tako da ću uživati na drugačiji način, sa mnogo više želje da uradim važne stvari kao što je odlazak na još jedan Mundijal. Igrati Svetsko prvenstvo četvrti put će biti nešto neverovatno za mene i moje saigrače koji su neki od njih u istoj situaciji. Imaćemo tu mogućnost tako da taj adrenalin, sreća i entuzijazam su tu – ističe popularni napadač i dodaje:

-Igrali su sjajno Svetski kup 2018. posle dugačkog odsustva. Na Kopa Amerika su došli daleko. Igrači veruju treneru koji ih vodi dugo. Uvek je teško sa njima. Biće izjednačena utakmica i ko napravi manje grešaka dobiće. Nadajmo se da će biti to Urugvaj – zaključio je Suarez.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter