0
Evroliga

Sergio Llull (L) Nikola Kalinic (C) and Austin Hollins (R) Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

LEGENDARNI ŠPANSKI KOŠARKAŠ PORUČIO: ‘Najteže je igrati protiv Zvezde u Beogradu, tamo svi stoje i pevaju!’

Objavljeno: 23.03.22 u 17:25

Serhio Ljulj, španski košarkaš, odgovarao je na pitanja navijača na sajtu Evrolige.

Među brojnim zanimljivim temama o kojima je govorio čuveni košarkaš, bilo je i jedan od govor koji će se posebno svideti navijačima Crvene zvezde.

Naime, na pitanje da prokomentariše gde mu je najteže bilo da igra, Ljulj je istakao da je to u Beogradu.

– Najteža dvorana u kojoj sam igrao je u Beogradu, domaći teren Crvene zvezde. Svi tamo stoje i zajedno pevaju, nešto neverovatno i nešto što treba doživeti. Pored toga to su dvorane Olimpijakosa i Panatinaikosa i tu je takođe fenomenalna atmosfera, navijači stalno prave pritisak na dešavanja na terenu, rekao je Ljulj.

Podsetimo, Ljulj je nedavno igrao u Beogradu sa madridskim Realom i izgubio je utakmicu od tim Dejana Radonjića, mada je imao šut za produžetak, ali nije bio precizan. Tom prilikom crveno-beli su odigrali sjajnu odbranu, a Španac se posle žalio da je bio fauliran prilikom šuta..

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter