0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ ODLIČAN PROTIV KLIPERSA: Džoker superioran protiv hrvatskog centra, sve je lakše kada saigrači pogađaju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 08:11

Centar ponovo odličan!

Košarkaši Denver Nagetsa su pred svojim navijačima savladali ekipu Los Anđeles Klipersa rezultatom 127:115 i tako prekinuli mini-seriju od dva uzastopna poraza. Domaći su već u prvoj četvrtini napravili veliku prednost, da bi manje-više do kraja samo održavali tu razliku, koja je u jednom trenutku iznosila maksimalnih 20 poena. Takođe sjajan šut je Nagetse pratio čitav meč, tim iz Kolorada je sa distance šutirao 16/32.

Najbolji u redovima tima iz Majl haj sitija bio je standardno Nikola Jokić koji je za 34 minuta na parketu ubacio 30 poena, imao 14 skokova i šest asistencija, uz sjajan šut iz igre od 60 procenata. Najveću pomoć imao je u vidu Ernona Gordona, Džefa Grina i Nešona Hajlanda koji su ubacili po 16 poena, poen manje je imao Monte Moris, 11 poena je dodao Ostin Rivers, da bi dvocifrene zatvorio Vil Barton sa 10.

Kod gostiju je najbolji bio Terens Men sa 24 ponea i osam skokova, a po 14 poena su imali Ajzea Haternšatj, Markus Moris, Redži Džekson i Robert Kovington. Ivica Zubac je susret završio sa svega šest poena i pet skokova.

Denver je ovom pobedom i dalje u priključku sa Dalasom i Jutom koji su na četvrtoj, odnosno, petoj poziciji sa trijumfom manje od Maverksa, dok su i definitivno ispali iz realne trke za plej of, jer Denver ima sedam pobeda više osam utakmica pre kraja regularnog dela, pa će mlađi tim iz Grada anđela morati u doigravanje kroz plej in turnir.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter