0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RangersFC

HRVAT HVALIO BEOGRAD TAMOŠNJIM MEDIJIMA: Beograd je nešto o čemu pričamo međusobno, bilo je sjajno!

Objavljeno: 23.03.22 u 15:52

Bek Rendžersa o Marakani!

Fudbaler Rendžersa i hrvatski internacionalac Borna Barišić je iste godine kada i njegov sunarodnik, štoper Nikola Katić stigao u Glazgov. Ipak levi bek je i nakon odlaska Katića u Hajduk ovog leta, ostao član velikana iz Škotkse, ali uloga mu se drastično smanjila usled toga što Đio van Bronkhorst ima više poverenja Kelvina Besija, konkurenta na toj poziciji. Borna je nedavno bio u Beogradu sa timom, a hrvatskom Germanijaku je sumirao utiske.

„Evropska sezona je sjajna. Izbacili smo Borusiju iz Dortmunda, dali smo Zvezdi tri komada na Ajbroksu. Posle toga je bilo lakše igrati revanš na Marakani, jer svi znamo kakva je atmosfera na tom stadionu. Zadovoljni smo i srećni, jer smo pokazali da možemo da se takmičimo sa ozbiljnim ekipama“, rekao je Barišić za Germanijak.

Potom je pohvalio i sjajnu atmosferu.

„Gostoprimstvo u Beogradu je bilo izvanredno. Kao i atmosfera na stadionu. Kasnije u svlačionici saigrači su pričali o tom navijanju na Marakani. Najvažnije je da smo prošli dalje. Sada nas čeka Braga. Kao tim koji je izbacio Borusiju iz Dortmunda imamo velike ambicije. Puni smo samopouzdanja, ali Braga je odlična ekipa“, dodao je Barišić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter