0
Košarka

FOTO: Screenshot/youtube

BOGDANOVIĆ I JANG NEZAUSTAVLJIVI KAO ROBIN I BETMEN: Superherojski duo Atlante pojeo Veliku jabuku! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.22 u 09:09

Ubacili gotovo 70% poena sami!

Košarkaši Atlanta Hoksa su u čuvenom Medison Skver Gardenu savladali ekipu domaćih Njujork Niksa rezultatom 111:117. Ceo meč je prošao u preokretima i igranju u serijama, obe ekipe su čak imale i dvocifreno vođstvo. Ipak Jastrebovi su pokazali da su u ovom momentu zrelija ekipa i serijom od 20:6 u poslednja četiri minuta odneli su pobedu u Džordžiju.

Brutalna partija je viđena od strane njujorške publike, a nju su priredili Tre Jang i Bogdan Bogdanović koji igraju u zaista neverovatnoj formi. Srbin je za 34 minuta na parketu ubacio 32 poena, imao četiri skoka i tri asistencije a šut iz igre je bio na preko 50 posto. Američki plej je bio još bolji, zatrpao je Nikse sa 45 poena, a na to je dodao i još osam asistencija, pa su tako njih dvojica bukvalno ubacili dve trećine poena svoje ekipe. Dvocifreni su još bili Huerter sa 14, odnosno Galinari i Hanter sa po 10.

Kod domaćih najbolji je bio Ar Džej Beret sa 30 poena i 13 skokova, Alek Burks je pratio sa 21, Imanuel Kvikli je imao 17, Furnije je meč završio sa 11, dok je Obi Topin poslednji dvocifreni sa 10 poena i sedam skokova.

Atlanta je ovim trijumfom ostala na poslednjem mestu koje vodi u plej in, trenutno su na skoru od po 36 pobeda i poraza, a deluje kao da je plej-of izgubljen, barem direktnim putem jer šestoplasirani Klivlend ima pet pobeda više. Njujork je dva mesta ispod Atlante, sa šest trijumfa manje, pa deluje da će se njihova sezona nešto ranije zavšiti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter