0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

AU, KAKVA BI OVO BILA ‘BOMBA’: Juventus pronašao zamenu za Dibalu, u Torino stiže jedan od najboljih fudbalera na svetu!

Objavljeno: 23.03.22 u 20:52

Gigant iz Torina kuje strašan plan.

Poznato je da Paulo Dibala od leta neće više biti fudbaler Juventusa, pa su čelnici ‘Stare dame’ krenuli u potragu za njegovom zamenom, a kako javlja ‘Gazeta delo Sport’, pronašli su je u Engleskoj.

Naime, na radaru italijanskog tima našao se fudbaler Liverpula, Mohamed Salah, koji bi uskoro mogao da obuče crno-beli dres. Juventus je već kontaktirao agenta egipatskog fudbalera, i za sada sve ide u dobrom pravcu.

Ono što predstavlja problem u ovom transferu, jeste Salahov ugovor sa Liverpulom, pošto je maestralni fudbaler vezan za klub sa ‘Enfilda’ do 2023. godine. Druga stvar koja ne odgovara Italijanima jeste Salahova plata, on na ‘ostrvu’ zarađuje 11 miliona evra godišnje, a taj novac Juventus ne može da ponudi 29-godišnjem fudbaleru.

Najplaćeniji igrač Juvea jeste Matijas De Liht sa godišnjim primanjem od osam miliona, dok je na drugom mestu srpski reprezentativac Dušan Vlahović, sa sedam miliona godišnje zarade.

Čelnici Juventusa će sve od sebe dati da angažuju Salaha, a možete li samo da zamislite kakav bi on i Vlahović činili tandem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter