0
Evroliga

Kosarka play off final game 4 Crvena Zvezda v Partizan Tadija Dragicevic (R) and Joffrey Lauvergne Belgrade, 06.21.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ZVEZDA NA FAJNAL-FOR, ZAŠTO DA NE?’: Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde smatra da njegov bivši klub ima šanse da se nađe u društvu najboljih!

Objavljeno: 22.03.22 u 10:50

Delije bi volele da se njegove reči ostvare!

Gost emisije ‘U obruču’ bio je nekadašnji prvotimac Crvene zvezde – Tadija Dragićević. On je govorio o aktuelnim temama iz sveta košarke, a neizbežna tema bili su ‘Večiti rivali’:

‘Povratak Željka Obradovića je sjajna stvar za Partizan i za srpsku košarku. Ja sam veliki Zvezdaš, ali je to sjajno za sport, malo ko je očekivao da će se obistiniti. Sada se rivalstvo ponovo diglo na taj veći nivo, što je odlično. Trebaće vremena Partizanu i Željku da sklope kockice, za sada ima oscilacija, ali treba ići korak po korak.’ – rekao je Tadija.

Upitan je da prognozira koja četiri tima će se naći na fajnal-foru u Beogradu?

‘Četiri tima za fajnal-for u Beogradu? Barsa, Real, Armani i neka bude Zvezda, što da ne.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter