0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

RIKARDO GOMEŠ: ‘Saigrači su željni ovakve igre, žele tri boda!’

Objavljeno: 22.03.22 u 14:22

Napadač je zadovoljan nakon utakmice u Surdulici!

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik u okviru 28. kola nacionalnog šampionata Srbije. Utakmica u Surdulici završena je rezultatom 1:2, a odlučujući gol delo je Rikarda Gomeša.

Najbolji strelac crno-belih postugao je  22 gola i 8 asistencija u dosadašnjem delu sezone. Rikardo je izneo utiske nakon duela u Surdulici.

-Postigli smo izuzetno važan gol u pravom trenutku, na početku drugog poluvremena, a onda nam je to dalo snagu da igramo drugo poluvreme bolje, kao što sam već rekao baš u pravom momentu. Ova pobeda stvara sada neku vrstu pritiska da se dobiju sve utakmice, a poseban presing su stvorile poslednje tri, tu mislim na mečeve i u Ligi konferencije i u Superligi. Vrlo je važno što idemo na pauzu sa ovom pobedom i na prvoj poziciji. Saigrači su željni ovakve igre, žele tri boda, žele još više, jer znamo koliko je sve ovo važno za nas, veoma smo motivisani i želimo da pobeđujemo. Veoma dobra igra Kvinsija Meniga, igrao je dobro, asistirao za gol i to je veoma važno za ceo tim – zaključio je Gomeš, u razgovoru za klupski sajt.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter